Loading...

Znanje nas aktivira (ZNA) 2

V letu 2020 bomo v sklopu projekta Znanje nas aktivira (ZNA) 2 izvajali brezplačne tečaje v Škofji Loki, Železnikih, Žireh in Gorenji vasi.

V brezplačne tečaje se lahko vpišejo odrasli, ki nimajo statusa upokojenca, študenta in dijaka.
Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let s končano največ srednjo šolo ter udeleženci, ki še niso bili vpisani v noben program projekta ZNA 2.

S tečaji začnemo, ko je vpisanih 15 udeležencev, ki ustrezajo vpisnim pogojem.

Prijave sprejemamo preko naše spletne strani.

Za zaključene skupine 15 udeležencev lahko vsebino, začetek in kraj tečajev prilagodimo.

Dodatne informacije: telefon 04 506 13 80, 04 506 13 30, e-pošta tanja.avman@lu-skofjaloka.si, osebno v pisarni številka 37 na Ljudski univerzi Škofja Loka, Podlubnik 1b, Škofja Loka.

Kandidati za vpis z informativno prijavo preko elektronske pošte in s telefonsko informativno prijavo potrjujejo, da so seznanjeni, da Ljudska univerza Škofja Loka v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani njihove osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

Projekt Znanje nas aktivira (ZNA) 2 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Naročite se na naše novice

Izberite tematike, ki vas zanimajo

Izpolnite spodnja polja