Loading...
A+
Za povečavo in pomanjšavo besedila uporabite tipki CONTROL + in CONTROL -
Barvne sheme
Privzeto
Črno ozadje, zelen tekst.
Belo ozadje, črn tekst.
Modro ozadje, rumen tekst.

ISIO – Informiranje in svetovanje v izobraževanju odraslih

Namen projekta je izvajanje dejavnosti informiranja in svetovanja ranljivim ciljnim skupinam pred vključitvijo v izobraževanje, med izobraževanjem in po končanem izobraževanju ter vključuje tudi postopke ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja.

Ciljne skupine projekta:

– brezposelni,
– osipniki,
– starejši odrasli,
– migranti in priseljenci,
– invalidi.

 

Dnevi svetovanja za znanje (22. – 24. 9. 2021)

V okviru Dnevov svetovanja za znanje bomo organizirali predstavitev svetovalne dejavnosti Svetovalnega središča Gorenjska 1, in sicer na promocijsko-svetovalni stojnici v četrtek, 23. 9. 2021 od 10.00 do 12.00 pred trgovino Spar partner Čadež Škofja Loka (bivša Nama). Vabljeni!

Informiranje in svetovanje poteka na našem sedežu (Šolski center Škofja Loka), na dislokaciji v bivši vojašnici v Škofji Loki ter tudi v obeh dolinah v naših treh lokalnih učnih središčih:

  1. Gorenja vas – Poljane (Sokolski dom):

2. Žiri (Kulturno središče Stare Žiri):

3. Železniki (Kulturni dom):

Svetovanje je brezplačno. Pokličite nas in skupaj bomo poiskali rešitve!

 

Dnevi slovenskih svetovalnih središč (25. – 27. 9. 2019)

V okviru dnevov slovenskih svetovalnih središč bomo organizirali predstavitev svetovalne dejavnosti Svetovalnega središča Gorenjska 1, in sicer na promocijsko-svetovalni stojnici v četrtek, 26. 9. 2019 od 10.00 do 12.00 pred trgovino Spar partner Čadež Škofja Loka (bivša Nama). Vabljeni!

 

 

 

Dnevi slovenskih svetovalnih središč (26.-28. 9. 2018)

V okviru dnevov slovenskih svetovalnih središč smo leta 2018 organizirali dva dogodka:

1. Predstavitev svetovalne dejavnosti svetovalnega središča Gorenjska 1 (v četrtek, 27. 9. 2018, od 10.00 do 12.00, na ploščadi pred trgovino Nama v Škofji Loki).

2. Brezplačna delavnica “GOOGLE orodja – delujmo z roko v roki”

Uporabo računalnika, pametnega telefona ali tablice nam izjemno olajšajo orodja GOOGLE, ki jih najdemo v spletnem brskalniku.

S praktičnimi primeri Vas bomo popeljali v svet »GOOGLE OBLAKA«, kjer bomo prikazali:

  • Povezovanje oblačnih storitev z G-MAIL-om,
  • krmarjenje med dogodki v aplikaciji GOOGLE KOLEDAR,
  • shranjevanje slik in video posnetkov v GOOGLE FOTO,
  • uporabo in shranjevanje datotek v spletni aplikaciji DRIVE ter
  • usklajevanje vaših poti z aplikacijo GOOGLE MAPS.

Izvajalec: Damijan Hafner

Termin: 27. 9. 2018, od 14.00 do 15.30.

Lokacija: bivša vojašnica

 

 

 

 

Dnevi slovenskih svetovalnih središč (27.-29. 9. 2017)

V okviru dnevov slovenskih svetovalnih središč smo leta 2017 organizirali dva dogodka:

1. Predstavitev svetovalne dejavnosti svetovalnega središča Gorenjska 1 (v četrtek, 28. 9. 2017, od 10.00 do 12.00, na ploščadi pred trgovino Nama v Škofji Loki).

2. Brezplačno predstavitev “Praktični prikaz uporabe osnovnih računalniških orodij” (v četrtek, 28. 9. 2017, od 14.00 do 15.30, v učilnici 1 v prostorih Ljudske univerze Škofja Loka v bivši vojašnici, Partizanska 1).

Vsebina:
– Microsoft Office (Word, Excel)
– hitra obdelava fotografij
– pošiljanje fotografij v razvijanje
– obdelava videa in izdelava filma
– surfanje po internetu
– predstavitev nakupovanja preko spleta
– elektronska pošta
– Facebook

Izvajalec: Žiga Škufca

Za potrebe razvojne, znanstveno–raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, ki sofinancira delovanje dejavnosti Svetovalnega središča GORENJSKA 1 in s tem omogoča brezplačno svetovalno dejavnost, bomo stranke ob obisku naše organizacije, telefonskem klicu ali elektronski pošti na naslov naše organizacije prosili tudi za nekatere osebne podatke (ime, priimek, naslov, občina bivališča, kontaktne podatke, spol, starost, raven in vrsto dokončane izobrazbe ter leto njenega dokončanja, status na trgu dela, morebitno pripadnost ranljivim skupinam, osebne okoliščine). Osebne podatke bomo za potrebe poročanja posredovali v takšni obliki (agregirana oblika), da iz njih ne bo razvidna identiteta strank.

Stranka osebne podatke mora posredovati, če želi, da se zanjo opravi storitev. V nasprotnem primeru (ko zavrne posredovanje osebnih podatkov), ji storitve ne moremo zagotoviti. S posredovanimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in pravom Evropske unije.

Upravljavec osebnih podatkov je Andragoški center Slovenije, ki strokovno razvija in podpira brezplačno svetovalno dejavnost v izobraževanju odraslih. Agregirane podatke za potrebe izpolnjevanja pogodbe o sofinanciranju dejavnosti posreduje tudi Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) ter Splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679, UL L 119, 4. 5. 2016) je za zbirko osebnih podatkov o strankah na Ljudski univerzi Škofja Loka vzpostavljena Evidenca dejavnosti obdelave o strankah na Ljudski univerzi Škofja Loka.

Več o obdelavi osebnih podatkov, politiki varovanja osebnih podatkov, rokih hrambe itd. lahko preberete v Izjavi o zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani: www.acs.si in v prostorih Andragoškega centra Slovenije.

Naročite se na naše novice