Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

Središče za samostojno učenje

Prijavi
se

Dodatne informacije

Mare Žvan

tel. 04/506 13 70
mare.zvan@lu-skofjaloka.si

V Središču za samostojno učenje vam brezplačno nudimo možnost samostojnega učenja, uporabo računalnika z internetno povezavo ter pomoč svetovalca.
Svetovalec vam lahko pomaga pri:
– pisanju prijav in življenjepisa,
– iskanju podatkov, informacij in gradiva preko interneta,
– učenju osnov računalništva itd.

 

Središče za samostojno učenje je odprto od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure v prostorih Ljudske univerze Škofja Loka na Partizanski cesti 1 v Škofji Loki.
“53”]
Brezplačne obnovitvene računalniške delavnice za vse, ki že uporabljate e-pošto, pa bi želeli obnoviti znanje pošiljanja priponk, vabimo, da se nam pridružite na obnovitvenih delavnicah. Na voljo je več terminov.
Pridobljeno novo znanje boste lahko utrdili v Središču za samostojno učenje.

 Prijavite se lahko po telefonu (04 506 13 70).Oblikovanje besedila

Središče za samostojno učenje sofinancira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

Za potrebe razvojne, znanstveno-raziskovalne dejavnosti in za potrebe poročanja Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, ki sofinancira delovanje dejavnosti Središča za samostojno učenje (SSU) na Ljudski univerzi Škofja Loka in s tem omogoča brezplačno učno podporo za samostojno učenje, bomo udeležence SSU ob obisku SSU prosili tudi za nekatere osebne podatke (ime, priimek, naslov bivališča, e-naslov, telefonska številka, spol, starost, raven in vrsta dokončane izobrazbe, status, oddaljenost bivališča od SSU). Osebne podatke bomo za potrebe poročanja posredovali naprej v takšni obliki (agregirana oblika), da iz njih ne bo razvidna identiteta udeleženca SSU.

Udeleženec SSU mora posredovati osebne podatke, če se želi učiti v prostorih SSU. V nasprotnem primeru (ko zavrne posredovanje osebnih podatkov), mu učenja v prostorih SSU ne moremo zagotoviti. S posredovanimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavno slovensko zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in pravom Evropske unije.

Upravljavec osebnih podatkov je Andragoški center Slovenije, ki je SSU tudi strokovna in razvojna podpora. Agregirane podatke za potrebe izpolnjevanja pogodbe o sofinanciranju dejavnosti posreduje tudi Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) ter Splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679, UL L 119,
4. 5. 2016) je za zbirko osebnih podatkov o udeležencu SSU na Ljudski univerzi Škofja Loka vzpostavljena Evidenca dejavnosti obdelave podatkov o udeležencih SSU na Ljudski univerzi Škofja Loka.

Več o obdelavi osebnih podatkov, politiki varovanja osebnih podatkov, rokih hrambe, ipd. lahko preberete v Izjavi o zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani: www.acs.si in v prostorih Andragoškega centra Slovenije.

Naročite se na naše novice

4 + 5 =

Zapri nastavitve dostopnosti