Loading...

25 let Tednov vseživljenjskega učenja 2020

Tedni vseživljenjskega učenja 2020 – že 25 let

Tedni vseživljenjskega učenja so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajuje Andragoški center Slovenije in ga prireja v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi. Ljudska univerza Škofja Loka v projektu sodeluje že od vsega začetka, najprej kot izvajalka, nato pa kot koordinatorka izvajalcev.

S projektom opozarjamo na vseprisotnost in tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’.

V programu brezplačnih prireditev si lahko ogledate, kje ste lahko bogatejši za novo pridobljeno znanje.

Celoten program je dostopen  koledarju dogodkov, kjer najdete vse prireditve za celotno Slovenijo na enem mestu. S klikom na posamezen Kraj v Sloveniji, se vam prikažejo vse prireditve, ki jih lahko obiščete.

programu Tržnica znanja 2020  pa si lahko ogledate kaj lahko pričakujete na Tržnici znanja, ki bo v soboto, 5. 9. 2020 od 9.00 do 12.00 na Mestnem trgu, v Škofji Loki.

Naročite se na naše novice

Izberite tematike, ki vas zanimajo

Izpolnite spodnja polja