Loading...

Podiplomski študijski program Inkluzivna pedagogika – ponovno v študijskem letu 2019/20!

04.03.2019

Magistrski študijski program 2. stopnje Inkluzivna pedagogika (1. in 2. letnik) bo pri nas ponovno potekal v študijskem letu 2019/20!
Izredni študij bo potekal ob petkih popoldne (od 16.00 do 20.00) in sobotah dopoldne (od 9.00 do 13.00).

V 1. letnik se lahko vpišete vsi, ki imate uspešno zaključen katerikoli študijski program 1. stopnje oz. dodiplomski študij, v 2. letnik pa vsi, ki imate uspešno zaključen katerikoli študijski program 2. stopnje oz. “star”, torej 4-letni univerzitetni študij.V obeh primerih je število izpitov, ki jih mora študent opraviti do zaključka študija, odvisno od smeri predhodne izobrazbe.

Več o samem študijskem programu boste lahko izvedeli na informativnem dnevu, ki bo v četrtek, 6. junija 2019 ob 17.30, v dodatnih prostorih Ljudske univerze Škofja Loka, v bivši vojašnici, Partizanska cesta 1, Škofja Loka.

Zagrabi priložnost!

Sprejemamo prijave za SOCIALNEGA OSKRBOVALCA NA DOMU. V sodelovanju z DEOS-om, bo program za tiste, ki so mlajši od 30...

Preberi več

Brezplačne delavnice nege in oskrbe starejših v okviru projekta Center medgeneracijskega učenja

Ljudska univerza Škofja Loka vabi v okviru projekta Center medgeneracijskega učenja na brezplačne delavnice Nege in oskrbe starejših. Delavnice bodo...

Preberi več