Loading...
A+
Za povečavo in pomanjšavo besedila uporabite tipki CONTROL + in CONTROL -
Barvne sheme
Privzeto
Črno ozadje, zelen tekst.
Belo ozadje, črn tekst.
Modro ozadje, rumen tekst.

Dogajanje v LUS Gorenja vas

12.11.2018

Septembra 2018 smo naslovili na gospodinjstva občine Gorenja vas – Poljane letake z informacijami o tečajih, ki naj bi potekali v jesenskih mesecih v Lokalnem učnem središču Gorenja vas. Razpis in informacijo o poteku tečajev smo objavili tudi v Podblegaških novicah (septembra in novembra 2018)  

Zaradi možnosti izbire smo razpisali večje število tečajev, kot smo jih izvedli. Zato smo izvedli (oz. se izvajajo) tiste za katere je bilo največ interesa:

Učimo se angleško – nadaljevanje tečaja iz leta 2017/18                        

Učimo se nemško – nadaljevanje tečaja iz leta 2017/18             

Učimo se italijansko – začetni tečaj                        

Urejanje fotografij s pomočjo računalnika

»Pametno« o pametnih telefonih – 16.11.2018  (prijave so še možne)                         

Tečaj urejanja fotografij se je že zaključil, jezikovni tečaji še potekajo, delavnica o pametnih telefonih pa bo izvedena še v novembru. Vse, ki ste že prijavljeni bomo obvestili še posebej, so pa nove prijave tudi še možne.

Za ostale tečaje načrtujemo, da jih bomo izvedli po novem letu, v okviru projekta Centrov medgeneracijskega učenja, ki je v fazi potrjevanja. To so naslednji tečaji:

Stopimo v svet računalnikov – 12 ur                                             

Drugi korak v excelu – 12 ur                                                

Oblikovanje gline – 12 ur                                                    

Vse, ki ste se prijavili na tečaje, bomo obdržali v evidenci in v primeru začetka po novem letu, obvestili. Informacije o prihajajočih izobraževanjih boste našli v Podblegaških novicah ali na naši spletni strani, svetujemo pa vam, da se prijavite na naše novice in boste obveščeni o vsem dogajanju na Ljudski univerzi Škofja Loka.

Prijave sprejemamo preko naše spletne strani, po e-pošti (gita.mihovec@guest.arnes.si)  ali po telefonu (04 506 13 20), kjer dobite tudi dodatne informacije. Prosimo, da ob prijavi navedete ime in priimek, domači in elektronski naslov in telefonsko številko.

Zagotovite si mesto s predhodno prijavo. Vabljeni!

 

Zbiramo prijave za delavnico izdelave žužkohotelov

V mesecu maju bodo potekale delavnice izdelave žužkohotelov. Delavnice bomo izvajali v Gorenji vasi, Železnikih, Žireh in Škofji Loki. Več...

Preberi več

Še zadnja predavanja v okviru projekta API

V mesecu marcu zaključujemo s projektom Aktivno proti invazivkam. V ta namen smo pripravili še tri brezplačna predavanja na katera...

Preberi več