Loading...
A+
Za povečavo in pomanjšavo besedila uporabite tipki CONTROL + in CONTROL -
Barvne sheme
Privzeto
Črno ozadje, zelen tekst.
Belo ozadje, črn tekst.
Modro ozadje, rumen tekst.

Brezplačno ocenjevanje spretnosti

23.11.2020

Z veseljem sporočamo, da smo postali lokalna dostopna točka SVOS, kjer vam nudimo brezplačen dostop do reševanja spletnega vprašalnika, s pomočjo katerega lahko brezplačno ocenite svoje spretnosti, spoznate svoje talente, ter odkrijete področja na katerih imate priložnost, da jih razvijete. Ocenjevanje je primerno za odrasle vseh starosti.

Gre za edini inštrument v Sloveniji, ki meri stanje razvitosti temeljnih spretnosti in, ki nam hkrati daje mednarodno primerljive rezultate. Poudarjamo, da tu ne gre za merjenje znanja posameznikov, ampak je vprašalnik sestavljen iz nalog in izzivov iz vsakdanjega življenja in delovnega okolja. Rezultati, ki jih dobite so anonimni.

Na ljudski univerzi Škofja Loka vam poleg dostopa, nudimo tudi celostno strokovno in tehnično podporo med reševanjem spletnega vprašalnika. Prav tako se lahko odločite, da ob pomoči strokovnega sodelavca skupaj interpretirate rezultate.

Več si lahko preberete na povezavi tukaj.

Lahko nas tudi pokličete na 04 506 13 30 ali nam pišete na nina.triller-albreht@lu-skofjaloka.si, kjer boste pridobili več informacij.

 

Zbiramo prijave za delavnico izdelave žužkohotelov

V mesecu maju bodo potekale delavnice izdelave žužkohotelov. Delavnice bomo izvajali v Gorenji vasi, Železnikih, Žireh in Škofji Loki. Več...

Preberi več

Še zadnja predavanja v okviru projekta API

V mesecu marcu zaključujemo s projektom Aktivno proti invazivkam. V ta namen smo pripravili še tri brezplačna predavanja na katera...

Preberi več